Gigi Hadid oslávila 27. narodeniny – zoznam hostí ako z prehliadkového móla

V sobotu večer 30. mája 2022 sa konala oslava modelky Gigi Hadid vo veľkom štýle. Na večeri v New Yorku v Zero Bond reštaurácii bola medzi hosťami Hadid jej rodina (súrodenci Bella a Anwar a matka Yolanda) a priatelia – herečka Blake Lively, Ziwe, topmodelka 90-tych rokov Helena Christensen , modelka Emily Ratajkowski a ďalší.

Americká modelka Gigi Hadid, ktorá sa v septembri 2020 stala mamičkou dcéry Khai mala na sebe oblečený biely čipkovaný 3-komplet Dion Lee okrášlený perlami Jacquie Aiche s bielymi lodičkami.

Jej sestra, modelka Bella Hadid, ktorá sa zúčastnila na párty so svojím priateľom Marcom Kalmanom, mala na sebe prúžkovanú vestu s minisukňou a čierne čižmy.

Vzťah medzi modelkami je vrúcny, Bella sa vyjadrila na instagrame: „Ďakujem, že si sa narodila, aby som sa mohla narodiť, to bolo od teba veľmi milé. Ďakujem, že si najlepšia sestra, mama, dcéra. Každý deň ma učíš niečo nové a niekedy sa len usmievam, pretože sa cítim tak šťastná, že som tvoja sestrička. Ľúbim ťa.“

Oslavy sa zúčastnili herečka Blake Lively a modelka Emily Ratajkowski, obe vo farebnom looku – fuchsiové minišaty Sergio Hudson  z kolekcie Jar/Leto 2022 a maxišaty s rôznofarebným prestrihom.

Pozvaní hostia prichádzali na party v najlepších outfitoch, ktoré pripomínali mini módnu prehliadku, jeden výraznejší ako druhý. Bella samozrejme žiarila najviac.

 

V posledných týždňoch modelka predvádza svoje nové platinové blond vlasy inšpirované herečkou Anyou Taylor-Joy.

Bella Hadid pozvala aj modelku Helenu Chistensen, z ktorej sa stala fotografka. Helena, ktorá bola topmodelkou 90-tych rokov, je staršia ako Gigi a predvádzali spolu na Milan Fashion Weeku na pocte Giannimu Versacemu v septembri 2017.

Pamätám si, že som bola prvá, kto zišiel z pódia a stála tam Gigi Hadid, padla som jej do náručia a ona ma silno objala a mala slzy v očiach a odvtedy sme sa stali priateľkami,“ povedala  Christensen pre AList v roku 2018.

Obrázky: getty image, instagram,  RCF / MEGA
Autor: Ing.arch. Miroslava Vaňharová, myamirell.com