Predlžovanie vlasov bez viditeľných spojov

Po bohatých a dlhých vlasoch zatúži aspoň jedenkrát za život asi každá žena. Aj preto existujú rôzne možnosti predlžovania a zahusťovania vlasov. Ako sa ale vyhnúť viditelným a hmatatelným spojom, ktoré väčšinu žien od predĺžovania odradzujú?


Revolučná NANO technológia ponúka riešenie ako bez viditelných a hmatatelných spojov získať bohaté vlasy.  Hairdreams NANO technologie využívá vysoko kvalitné pravé ručne triedené pramene vlasov. Táto metóda bola odbornou verejnosťou ohodnotená ako najkvalitnejšia a najšetrnejšia metóda predlžovania vlasov. Systémy Hairdreams sú dlhodobo považované za najkvalitnejšie  na trhu s pravými vlasmi. Vďaka patentovanému systému technologií NANO môžu byť pramene aplikované veľmi blízko vlasovej línie, zatiaľ čo spoje sú nielen neviditelné a nerozoznateľné na dotyk, ale zároveň  veľmi šetrné a bezpečné k vlastným vlasom.

Výhody NANO technológie:

·         Rýchla aplikácia (5 spojov súčasne)

·         Ploché, minimálne a takpovediac neviditelné spoje

·         Spoje nie sú cítiť ani na dotyk

·         Krásné, hladké a prirodzene vyzerajúce vlasy bez pramienkovania

·         Predĺžené vlasy prirodzene splynú s vlastnými vlasmi.

·         Najšetrnejšia a nejbezpečnejšia metóda predĺžovania vlasov v súčasnosti

·         Vlasy vydržia bez obnovy omnoho dlhšie, ako u klasických metód

·         Kvalita vlasov Hairdreams je dlhodobo celosvetovo považovaná za najkvalitnejšiu

Vlasové pramienky Hairdreams NANO sú k dispozícii v širokej škále štandardných, ale aj na objednávku upravených farieb, textúr a dĺžok. Vlasy sa dajú objednať tiež melírované presne podľa vášho výberu, aby  splynuli s tými vašimi. Vďaka novému Hairdreams NANO patentovanému systému spojov, vlasy už nepramienkujú ani rovnako tak nehrozí špagetový efekt ako u lacných metód. Vlasy sa naopak prirodzene spoja a splynú s pravými vlasmi. Spoje sú šetrné, kvalitné a vydržia aj náročné účesy a úpravy, ale zároveň vyžadujú minimálnu dennú údržbu a nezaťažujú vlastné vlasy. Metóda Hairdreams NANO ponúka dva druhy ručne triedených vlasov. Päťhviezdičková  kvalita „Basic“ – vlasy indické chrámové a sedemhviezdičková kvalita Hairdreams NANO Exclusiv „Špeciál“ – prvotriedné vlasy európskeho typu, tej najvyššej kvality, vysoko cenené aj odbornou verejnosťou.