Užite si letnú pohodu s pralinkami Raffaello

Raffaello

Chrumkavá oplátka zahalená v kokose, jemný krém a sladká mandľa uprostred. Krémové Raffaello, ktoré všetci dobre poznáme, si toto leto budeme môcť vychutnať v novom balení. Je to ideálny tip na sladký darček pre priateľov a radosť si ním môžete urobiť aj vy. K letu totiž patrí pohoda a chvíle strávené s tými najbližšími.

Kokosová chuť a vôňa je jedným zo synoným leta. Preto by ani pralinky Raffaello v novom balení nemali chýbať na žiadnej z akcií v nasledujúcich teplých mesiacoch. V krabičke z letnej limitovanej edície sa skrýva desať kúskov lahodných praliniek, a je tak ideálnym darčekom k akejkoľvek príležitosti. Raffaello môže byť skvelým prekvapením pre všetkých oslávencov. Ozvláštni letný piknik s priateľmi a zaručene poteší všetky panie učiteľky na konci školského roka. Jednu krabičku si ale môžete schovať iba pre seba a vychutnať si tak v spoločnosti kokosových praliniek jedinečné chvíle, na ktoré budete spomínať po celý rok.

Letná edícia obľúbených kokosových praliniek Raffaello je v ponuke na pultoch obchodov od polovice mája.

Raffaello

 

Ferrero Group je globálna spoločnosť v súkromnom vlastníctve rodiny Ferrero. Jej história sa začala písať v roku 1942 v severotalianskom meste Alba, kde si zakladateľ spoločnosti Pietro Ferrero počas druhej svetovej vojny otvoril malú cukráreň. Na výrobu lákavých a cenovo dostupných výrobkov začal používať lieskové oriešky z miestnych zdrojov. Spoločnosť sa v priebehu rokov rozrástla a stala sa jedným z popredných výrobcov sladkostí v Európe a zároveň jednou z najväčších na svete. K portfóliu spoločnosti patria vedúce značky na trhu ako je napríklad Nutella, Tic Tac, Ferrero Rocher, Kinder Surprise a Kinder Bueno.