Žena muž, muž žena?

 Mnohí z nás si aktuálne krátia čas tým, že sledujú možné aj nemožné filmy, seriály či show. Na jednej z predplatených platforiem si môžete pustiť výstrednú RuPaul Drag Race, kde súťažiaci môžu vyhrať až 100 000 dolárov.Čo je na tejto show také zaujímavé? Že v nej hrajú muži, ktorí sa milujú prezliekať do ženských šiat.

 

Svet podľa RuPaula

Hlavnou tvárou aj kreatívcom spomínanej show je RuPaul, ikona amerického showbiznisu, muž, ktorý sa dokáže premeniť na nádhernú ženu. Tento človek dokázal premeniť niečo, čo na prvý pohľad vyzerá ako slabosť na impérium. Šíri osvetu a poskytuje podporu ľuďom, ktorí sa cítia byť iní a snaží sa im ukázať, že najdôležitejšie zo všetkého je milovať sám seba a akceptovať kto som a potom sa dá zvládnuť všetko na svete.

RuPaul chodí oblečení absolútne dokonale, či už ako žena alebo muž. V ženských šatách dokonale zvýrazňuje ideálne proporcie tzv. presýpacích hodín.

 

Dáma v klobúku

Billy Porter, americký herec, rovnako vstúpil do dejín najmä kvôli ženským šatám. Na červenom koberci je doslova pastvou pre oči. On sám o sebe prehlásil, že šaty z neho urobili hviezdu. Aj napriek tomu, že sám seba nepovažuje za transvestitu, prvky ženského šatníka kombinuje mimoriadne rád. Nosí vysoké podpätky, róby, honosné sukne. Určite si aspoň na jeden jeho outfit pamätáte. Naposledy prekvapil klobúkom, ktorý na prvý pohľad vyzeral ako luster. Bol celý dookola obšitý krištáľmi. Keď je odvaha základnou ingredienciou módy tak Billy Porter jej má na rozdávanie.

Autor: AVE
Zdroj foto: pinterest