Gastro

Varte chutne ale aj zdravo

Varenie v pare

Príprava zdravých a zároveň chutných jedál si často vyžaduje dlhé premýšľanie nad receptami, ktoré by nielen potešili chuťové poháriky, ale aj prospeli organizmu. Varenie na pare je výborná voľbou, ako splniť obe požiadavky naraz. Navyše sú k dispozícii pomocníci, ktorí čas strávený v kuchyni spríjemnia a prípravu zdravých jedál uľahčia.

Či už trpíte problémami so žalúdkom alebo nie, stravovať sa nezdravo nie je pre telo vhodné. Netreba zabúdať na prevenciu a hľadanie možností ako nezaťažovať žalúdok, no pritom variť a konzumovať chutné pokrmy.

S pomocou elektrických parných hrncov rýchlo pripravíte zdravé jedlo veľmi rýchlo. Tieto prístroje umožňujú nachystať obed či večeru bez použitia veľkého množstvo tuku.Varenie v pare

Parné hrnce sú vhodné najmä na prípravu ryže a rozličných druhov rizota, no okrem toho sú využiteľné aj napríklad na naparovanie rýb, mäsa a rôznych druhov zeleniny ako súčasti zdravého jedla.

Elektrické parné hrnce sú zložené z väčšej základnej nádoby a menšej určenej na varenie ryže, rizota či zeleniny. Samotné obsluhovanie hrncov je veľmi jednoduché a vďaka presklenému veku možno sledovať stav a proces varenia. Ovládanie týchto zariadení je rovnako nekomplikované a pohodlné.

Tip na prípravu celého obeda v jednom hrnci:  Veľkým benefitom parných hrncov je, že vďaka viacerým nádobám sa vytvárajú poschodia umožňujúce pripraviť celý obed v jednom čase. Zatiaľ čo v spodnej nádobe varíte polievku, vrchnú môžete využiť na naparovanie mäsa alebo rýb spolu so zemiakmi a zeleninou.

Click to comment

Odpovedať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

To Top