Nové kôprovo-smotanové Freestyle, dobrota ako od babičky

chuťovky
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Neodolateľne chutné, lákavo chrumkavé a hlavne ľahké – nové ryžové chlebíčky Freestyle kôpor a smotana. Nechajte sa preniesť do detských časov a zaspomínajte si s obľúbenou chuťou kôpru a smotany. Vďaka ich tvaru sa tenké chlebíčky dajú chrumkať ako chipsy, ale hodia sa aj ako rýchle občerstvenie s najrôznejšími prílohami alebo pomazánkami. Inšpirujte sa našimi chutnými receptami.

Nové Freestyle kôpor a smotana od Racio neobsahujú lepok a sú zložené zo 100 % prírodných zložiek. Vďaka praktickému baleniu ich môžete bezstarostne chrumkať a užívať si oddych a pokoj doma pod dekou alebo si ich pribaľte so sebou na výlet. Zároveň môžete pomocou ryžových chlebíčkov Freestyle kôpor a smotana pripraviť chutné jednohubky na párty, oslavu alebo pre nečakanú návštevu.

chuťovky

 

Chuťovky s ružičkami zo sušenej šunky

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • sušenú šunku
  • krémový syr (cream cheese) alebo smotanovú nátierku
  • jarnú cibuľku

Postup:
Na plátok šunky natrieme vrstvu krémového syra, posypeme nakrájanou cibuľkou a zrolujeme do peknej ružičky, ktorú umiestnime na tenký ryžový chlebíček Freestyle kôpor a smotana.

 

 

jednohobky

 

Jednohubky s kozím syrom, hruškou a medom

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • krémový kozí syr
  • zrelú hrušku
  • med

Postup:
Na každý chlebíček Freestyle kôpor a smotana natrieme lyžičku kozieho syra, poukladáme tenké plátky hrušky a všetko to pokvapkáme trochou medu na zvýraznenie chuti. Mňam!

 

 

 

Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou

chuťovky

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • paradajku
  • jarnú cibuľku
  • chilli papričku
  • lyžicu paradajkového pretlaku
  • zopár lístkov čerstvej bazalky

Postup:
Paradajku nakrájame na malé kocky, pridáme nadrobno nasekanú chilli papričku, jarnú cibuľku a všetko zmiešame aj s lyžicou paradajkového pretlaku. Podávame na tenkých chlebíčkoch Freestyle kôpor a smotana s lístkom čerstvej bazalky.

 

chuťovky

Zeleninové jednohubky s cesnakovou nátierkou

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • cottage cheese (dá sa použiť aj kyslá smotana)
  • 1-2 strúčiky cesnaku
  • zeleninu podľa chuti (napr. reďkovky, uhorku či mrkvu)
  • ďalšie suroviny na obloženie (ja som použila ementál a ľanové semiačka)

Postup:
Cottage cheese zmiešame s pretlačeným cesnakom, natrieme na Freestyle kôpor a smotana ryžové chlebíčky, pridáme nakrájanú či nastrúhanú zeleninu, syr a posypeme ľanovými semiačkami.

 

chuťovky

Kôprovo-smotanové sendviče

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • smotanovú nátierku
  • čerstvý kôpor

Postup:
Nátierku zmiešame s nasekaným kôprom, v prípadne potreby trošku osolíme a zlepíme ňou tenké ryžové chlebíčky Freestyle kôpor a smotana.

Dobrú chuť!