Exkluzívny drink len pre Kylie: Podmanivý, šarmantný a plný života!

Fanúšikovia austrálskej pop divy Kylie Minoque sa už o pár dní môžu tešiť na skvelý zážitok, na show, akú môžu ponúknuť iba ozajstné hviezdy. Rovnako skvelý zážitok, bodku za výnimočným večerom, či štart do dlhej noci sľubuje kokteil, ktorý má v sebe esprit krásnej ženy!

„Kokteil bude mať svoju premiéru na afterparty v bratislavskom Le Clube, kde sa po koncerte stretne nielen slovenská smotánka. Kylie´s Night bude u nás kráľovnou noci medzi nápojmi,“ prezradil Tomáš Holec, Executive Bar Manager Medusa Group.

Kokteil tvoria ingrediencie, ktoré nie sú bežné ani v tých najlepších baroch.
Kylie´s Night rozmenený na drobné: Ciroc kokosová vodka, Frangelico orieškový likér, domáca vanilková esencia, domáci simple sirup a káva. „Hľadali sme niečo, na čo má táto diva slabosť, aby sme ju potešili. Kylie jednoducho zbožňuje kávu a zdravý životný štýl. Riešenie je unikátne. Káva je totiž uvarená pomocou najmodernejšej metódy – Vacuum pot – s použitím vody Voss, pochádzajúcej z artézskych studní v južnom Nórsku,“ vysvetľuje T. Holec a pokračuje charakteristikou chutí nápoja. “Kokteil je príznačný vyváženou kombináciou oriešku, kokosu, vanilky a kávy, ktorá mení kombináciu a intenzitu pri každom ochutnaní. Spočiatku prevažuje vôňa kávy a orieškov a postupne sa dostáva do popredia vôňa kokosu. Chuť začína intenzívnou chuťou kokosu a kávy s jemným orieškovým záverom.“

Vizáž drinku je tak isto hviezdna, pritom jednoduchá a elegantná. Na garnitúru, teda dekoráciu majstri vyrobili kvet z kokosových „lupienkov“ a z kávových zŕn, ktorý je položený na hustej pene, vzniknutej pri premiešavaní v šejkri.

Tomáš Holec je novou posilou v top tíme profesionálov Medusa Group. Na pozícii Executive Bar Managera v rámci skupiny garantuje kvalitu za barmanským pultom nielen v exkluzívnom Le Clube, ale i v ďalších prevádzkach ponúkajúcich destiláty i miešané nápoje. Väčšina jeho profesionálnej histórie sa odohrávala v Londýne, kde sa od základu vypracoval na výkonného manažéra pre bary spoločnosti Bengred LTD. Učiť sa od najuznávanejších ľudí v odbore, ktorými sú napríklad Dre Masso, Dick Bradsel, Tomas Estes alebo Eric Yu. Podieľal sa na vzdelávacom programe v spolupráci s London Cocktail Club, ktorý je v súčasnosti dominantným členom anglickej nápojovej gastronómie. Svoje skúsenosti zúročil i pri tvorbe špeciálneho kokteilového  menu pre významné eventové spoločnosti i v podobe Create Cocktails a Tony and Page. Po návrate do Českej republiky vytvoril projekt riadených kokteilových degustácií pre verejnosť . Z pozície barového konzultanta  a manažéra otvoril Vesper Cocktail bar v Pardubiciach, ktorý sa stal okamžite špičkou v kraji a zaradil sa medzi top kokteilové bary v ČR.