Dve novinky, s ktorými je pečenie príjemnejšie a jednoduchšie.

 

 

Sme v plnom tempe príprav na Veľkú noc! Obdobie z mála, v ktorých pečenie mazancov, barančekov a iných tradičných sladkostí nám zaberá veľa času. Prinášame vám tipy ako sa to dá urobiť aj trochu inak…

 

Sušené vaječné bielky zachránia sviatky

Dr. Oetker uvádza jedinečnú a praktickú novinku, ktorú môžete mať neustále v zásobe, pretože sa nepokazí a uľahčí vám prípravu obľúbených receptov. 100 % sušené vaječné bielky využijete pri pečení vždy, keď nebudete mať v chladničke čerstvé vajcia. Prášok po vyšľahaní s vodou vytvorí bielok na prípravu polevy alebo snehového cesta, a to bez potreby oddeľovania žĺtkov. Používate často práškový proteín? Výrobok poslúži aj ako prvotriedny zdroj proteínu do kokteilov, kaší a omeliet. Spoľahnite sa na kvalitu od Dr. Oetker – bielky sú pasterizované, bez aditív,  pochádzajú od sliepok z voľného výbehu a jedno balenie je ako 5 čerstvých bielkov.

 

Zlatý klas bez varenia šetrí čas

Zlatý klas tvorí súčasť našich domácností už 75 rokov a pri pečení je nenahraditeľným pomocníkom každej gazdinky. Dr. Oetker teraz prináša aj inovatívny Zlatý klas bez varenia, ktorý vám zaručene spríjemní pečenie – krém si vyčarujete už za 3 minúty. Stačí len premiešať obsah vrecka s cukrom a zmes postupne zašľahávať do 500 ml mlieka izbovej teploty. Nie je potrebné varenie a chladenie. Možnosti využitia krému sú naozaj široké, tipy nájdete na zadnej strane výrobku. Ideálnu kombináciu na krém Zlatý klas tvorí napríklad s maslom, mascarpone, jogurtom, tvarohom či šľahačkou. Novinku ocenia všetky generácie pekárok a cukrárov vrátane tej mladej, ktorá má rada rýchle a inovatívne riešenia. Držte krok s trendami zo sveta pečenia, ktoré vám už tradične prináša Dr. Oetker.

Zdroj: Marta T.