Ako správne smažiť pečeň s cibuľou: Chutný, rýchly a jednoduchý recept!

Pripravte si doma najlahodnejšie kuracie pečienky, aké ste kedy jedli. U nás kuracie pečienky zbožňujeme aj kvôli nenáročnej a rýchlej príprave.

 

Jediným problém pri ich príprave môže byť to, že pečeň stvrdne a nie je taká jemná a lahodná, ako ju máme radi. Aj s týmto problém si poradí nasledovný postup.

Úžasný recept na najlepšiu kuraciu pečeň z youtube kanála Leckereien.

 

Potrebujeme:

1 strúčik cesnaku
45 g olivového oleja
350 g kuracej pečene
soľ
mleté čierne korenie
toskánske bylinky
1 bobkový list

Postup:

Cibuľu nakrájame na polovičné plátky. Cesnak roztlačíme nožom. A nakrájame ho na malé kúsky.
Panvicu rozohrejeme. Vložíme cibuľu a cesnak. Potom pridáme olej. Dôkladne premiešame.
Smažíme do zlatista.
Na polovicu panvice pridáme kuraciu pečeň. Osmažíme ju z oboch strán. Dobre premiešame aj s cibuľou a cesnakom.)Podľa chuti osolíme. Pridáme čierne korenie.
Ďalej pridáme toskánske bylinky. Nakoniec pridáme bobkový list.
Panvicu prekryjeme pokrievkou.)Na miernom ohni smažíme 3 minúty.
Po uplynutí doby môžeme servírovať.

Prajeme vám dobrú chuť!
Video návod nájdeteTU