Aby bola grilovačka šťavnatá

Aby bola grilovačka šťavnatá

Chcete si dopriať tradičnú chutnú grilovačku? Základom sú čerstvé a kvalitné suroviny. A k nim patrí aj vhodný druh oleja, ktorý výrazne ovplyvní delikátnu chuť obľúbených grilovaných špecialít.

Na grilovanie odporúčame repkový olej Palma Raciol a Raciol plus+. Prečo práve repkový? Vďaka neutrálnej chuti, jemnej vôni a vysokému bodu zadymenia 230 °C s ním môžete nielen marinovať, ale aj grilovať všetky druhy mäsa, ryby, zeleninu či ovocie. Na horúcom grile sa neprepáli tak rýchlo, ako iné oleje.

Raciol plus+ je vysoko kvalitný repkový olej s vyváženým pomerom omega 3 a 6 mastných kyselín. Navyše je obohatený o vitamín D, ktorý prispieva k udržaniu zdravých kostí a zubov  a tiež o vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, pôvodcom mnohých ochorení.

 

Zdroj: Eva F.