Nie je cukor ako cukor

Napriek tomu, že cukor nájdeme v každej kuchyni, nepatrí práve k najzdravším potravinám. Mnohí sa ho snažia obmedziť či úplne vypustiť. Neprekonateľná chuť na sladké však občas prepadne každého z nás. Čistou vodou ju nezaženiete, skúsiť to však môžete niekoľkými kvapkami sirupu.

Z nových sirupov SodaStream Waters si svojho ovocného favorita vyberie každý. V ponuke nájdete príchute Brusnica/Malina, Marakuja/Mango, Pomaranč/Mango, Limetka, Čučoriedka a Brusnica. Rozdelené sú do troch kategórií – FRUITS, ZEROS a PLUS.

Sirupy s označením FRUITS sú sladené len prírodnými cukrami, neobsahujú konzervačné látky ani umelé farbivá. ZEROS sú určené najmä tým, ktorí dbajú o štíhlu líniu, pretože sú ochutené prírodným sladidlom stéviou a sukralózou. Kategóriu PLUS tvoria ovocné sirupy s prírodnými cukrami a pridanými vitamínmi B3, E, B6 a D3, ktoré sú dôležité pre rast. Podieľajú sa na tvorbe červených krviniek, sú významné pri srdcovej, nervovej či svalovej činnosti a dobrou voľbou aj pre vaše deti.

Všetky produkty z radu SodaStream Waters majú inovovanú receptúru a ich konzistencia je vyvinutá špeciálne pre sýtenú vodu. Jedno balenie sirupu s objemom 440 ml stačí na výrobu deviatich litrov perlivej vody.

SodaStream Waters sa od svojich predchodcov líšia nielen zložením, ale aj dizajnom. Šikovný tvar nových fliaš sadne presne do ruky a dávkovač ukrytý vo vrchnáku zabezpečí pohodlné nalievanie.

Odporúčaná cena: 4,49 eur / 440 ml,
www.sodastream.sk