Vianoce v Dedolese: Užitočné informácie pre zákazníkov

V Dedolese nájdete zaujímavé tipy na vianočné darčeky pre priateľov aj celú rodinu. Veselé ponožky, spodnú bielizeň či iné farebné výrobky z Dedolesa urobia radosť každému. Rovnaké motívy nájdete na rôznych výrobkoch pre deti aj dospelých, takže sa môžete pekne zladiť. Nakupovať vianočné darčeky môžete 24 hodín prostredníctvom  e-shopu www.dedoles.sk alebo v niektorom z predajných stánkov, ktorých je už na Slovensku osem. Tri sa nachádzajú v Bratislave v Avion Shopping Parku, v Bory Mall a v Auparku. Dedoles kiosky sa nachádza aj v OC Laugaricio v Trenčíne a nákupnom centre Mólo v Pezinku Na strednom Slovensku nájdu zákazníci kiosky v OC Europa v Banskej Bystrici a OC Mirage v Žiline. Na východnom Slovensku je možné  nakúpiť v kiosku Dedoles v Atrium Optima v Košiciach.

Otváracie hodiny Dedoles kioskov:
Otváracie hodiny jednotlivých kioskov sa pohybujú v štandardných otváracích časoch obchodných centier. Z dôvodu lockdownu budú však od 21. decembra do odvolania zatvorené.

Novinkou v portfóliu sú Merch produkty Dedoles. Potešia všetkých zákazníkov, ktorí si obľúbili veselú reklamu so škrečkami. Na výber majú tričká v čiernej a žltej farbe s motívom škrečkov alebo čiernu mikinu s obrázkom štvornohého miláčika.

Pre všetkých zákazníkov, ktorí chcú mať nohy v teple, pripravil Dedoles teplé ponožky v rôznych veselých zvieracích či vianočných motívoch. Najmenší si prídu na svoje vďaka veselým pančuškám.

Veselý darček z Dedolesa ešte umocní pekné a niekedy aj voňavé balenie. Dedoles rozšíril ponuku o zaujímavé darčekové krabičky s originálnou potlačou, ktoré sú vhodné pod vianočný stromček či ako narodeninový darček. Zákazník si môže vybrať či preferuje prázdnu krabičku, ktorú naplní ponožkami či spodnou bielizňou podľa svojho vkusu alebo kúpi už naplnenú krabičku s ponožkami, nohavičkami či trenkami pre ženy a mužov s rôznymi originálnymi vianočnými motívmi. Sú navrhnuté a vyrobené na Slovensku.

Ak vybratý tovar nesadol alebo nenaplnil očakávania zákazníka, je možné ho zadarmo vrátiť do 100 dní. Obratom bude zaslaná nová veľkosť, alebo budú vrátené peniaze na bankový účet. Na výmenu či vrátenie je prijímaný iba nepraný a nenosený tovar s pôvodnými štítkami. Z hygienických dôvodov Dedoles neprijíma späť skúšanú spodnú bielizeň (boxerky, trenky, nohavičky), plavky, ponožky a rúška.

Dedoles pripravil darček aj pre tých, ktorí si nechávajú nakupovanie vianočných darčekov na poslednú chvíľu.  Stačí využiť elektronickú darčekovú kartu, ktorú môže zákazník kúpiť aj 24. decembra a o darček má postarané.  Zákazník ju môže využiť ako darček k narodeninám, pod vianočný stromček alebo iba tak pre radosť. Elektronický darčekový poukaz  môže blízkym zaobstarať v predvolenej sume. Na výber sú darčekové poukážky v hodnote 25€, 50€, 75€ alebo 100€. Poukážka sa odosiela iba v elektronickej forme a zákazník ju obdrží  vo svojej emailovej schránke spolu s kódom na online nákup. Poukážku je možné následne elektronicky preposlať svojim blízkym. Veselá poukážka platí na jeden online nákup a nie je možné ju rozdeliť medzi viaceré objednávky. To najlepšie je, že elektronická poukážka na nákup platí do konca nasledujúceho kalendárneho roka.

Zdroj: Barbora R.