Vôňa La Panthère od Cartier – magnetické prebudenie zmyselnosti

Vôňa La Panthère od Cartier je odteraz ešte  viac zmyselnejšia, ešte viac divoká.

Nová edícia vône Cartier vytvorená Mathildou Lauren  je doslava zmyselnou pascou lásky pre všetky zmysly, a predovšetkým pre čuch. Zamatová gardénia s pižmovou zmyselnosťou je rozptýlená a zosilnená nôtou osmantusu marhuľovej farby.  Vo vnútri vône čaká panter s jeho pascou lásky, vytvorenej z hypnotizujúcej gardénie a zmyselných tónov pižma. Edp 50 ml, info o cene v parfumériách Douglas a Marionnaud.

Ikonická vôňa La Panthère od Cartier bola vytvorená v roku 2014, prichádza v inovovanej, legendárnej verzii chypre, s mačkovito-kvetinovým tónom, ktorý vznikol z čistej hypnotizujúcej gardénie a zmyselných tónov pižma.

Vo vnútri vône čaká panter – zmyselná hrdinka slnečnej siláže, kvetinová, ale divoká – ako milostná pasca nastražená tými najneodolateľnejšími stvoreniami. Velikáni ako Theophrastus a Dante oslavovali jeho vôňu, ktorá je najzvodnejšia v živočíšnej ríši.
Vôňa, ktorú navrhla dvorná parfumárka značky Cartier –  Mathilde Lauren – je novým prírastkom do zmyslového repertoáru La Panthère a zintenzívňuje tak mačací, kvetinový súzvuk pôvodnej parfumovanej vody.

Panter je viac zmyselný ako kedykoľvek predtým a hrdo vytvára svoj vzhľad, naplnený teplými tónmi a kráľovskou výšinou magnetického prebudenia.
Elegantný, mačací výtvor, ktorý Cartier vyjadruje prostredníctvom fazetovej hlavy pantera, je dostupný v troch flakónov vône od 25 do 75 ml, Edp, v parfumériách Marionnaud a Douglas.

Zdroj: Katka B.