FENDI – Nech zažiari slnko a krása letných dní vo vašom šatníku

Nechajte zažiariť slnko počas prekrásneho letného dňa na vašom outfite. To je motto najnovšej jarno-letnej kolekcie talianskej módnej značky FENDI, ktorú uviedla dizajnérka Silvia Venturini Fendi počas septembrového Milan Fashion Weeku.

„Keď sa leto približuje, môj stav mysle sa mení“. Vyjadrila sa jedna zo sestier luxusnej značky, Silvia Venturini Fendi, ktorá sa stala jej kreatívnou riaditeľkou po smrti módneho mága KARLA LAGERFELDA.

V najnovšej športovej rade Fendi, Jar / Leto 2020 sú zakomponované 70. roky inšpirované americkou herečkou Mary Tyler a jej slávnym seriálom Mary Tyler Moore.

Kolekcia zahŕňala krátke sukne, šortky v kombinácii s bohato zastúpenými prvkami zvrchných odevov, plášte a kombinovateľné kúsky v pastelových farbách zo saténu a nylonu.

Na móle so západom slnka sa predviedli plyšové kockované plášte, bundy, prešívané a lakované plášte, úplety a plážové oblečenie s vintage akcentami zo 60. a 70. rokov, retro kvetinové potlače, priesvitné flitrové pepito, transparentné modely, háčkované a froté tkaniny.

Farebná paleta variovala od jemných pastelov k sýtym zlatým farbám pripomínajúcim západ slnka.

Hýriace farby, bizarné potlače, rastlinné motívy sú nosným prvkom najnovších kolekcií talianskych dizajnérov a kolekcie Fendi pre Jar/Leto 2020, ktorá je zvýraznená luxusom.

Predvádzali aj slávne modelky Bella Hadid (na obr. vlavo dolu) a Gigi Hadid.Predvádzali aj slávne modelky Bella Hadid (na obr. vlavo dolu) a Gigi Hadid.

Autor: Ing.arch. Miroslava Vaňharová; myamirell.com
Zdroj obrázkov: Vogue It, getty images