WELLA EIMI TOUR 2015

Spoločnosť HairCare Professionals, s.r.o., distribútor značiek profesionálnej vlasovej kozmetiky Wella, Londa, SP a Nioxin zorganizovala opäť pre svojich obchodných partnerov skvelé predstavenie – WELLA EIMI TOUR 2015 s vlasovou šou v 4 mestách na Slovensku (Bratislava, Banská Bystrica, Košice a Žilina).

Hlavným zámerom podujatia bolo predstavenie novej značky stylingu Wella Professionals – EIMI. Na uvedenie tejto stylingovej novinky si spoločnosť vybrala sympatickú speváčku, ktorá sa dostala do povedomia širšej verejnosti najmä vďaka účinkovaniu v 1. česko-slovenskej Superstar, kde to dotiahla rovno pred brány finále, účinkujúcu pod umeleckým menom LINA MAYER. Táto mladá a talentovaná umelkyňa tancovala napríklad aj v českej verzii Stardance, a predstavila sa širokej kaderníckej verejnosti na pódiu ako nová tvár značky WELLA Professionals.

Mottom novej značky stylingu EIMI je: „Mladosť v každom veku a oslava individuálneho štýlu“. EIMI prináša na trh široké portfólio, celkom 26 produktov a z toho 5 úplných noviniek. Výrobky a nový design značky zhmotňujú mladícku, sviežu a podmanivú energiu a ponúkajú styling pre účesy s dôrazom na objem, vyhladenie, textúru, lesk a fixáciu účesu so 4 úrovňami spevnenia.

NOVINKY:

Dry Me – suchý šampón

Ocean Spritz – minerálny sprej

Suger Lift – cukrový sprej

Perfect Me – vyhladzujúce lotion

Root Shoot – pena na korienky

Kaderníci na pódiu predviedli kreatívne stylingové variácie účesov vďaka kombináciám produktov, ktoré si veľmi ľahko nájdu uplatnenie nielen v kaderníckych salónoch ale aj na domáce používanie. Styling EIMI má okrem širokej produktovej škály, aj veľmi príjemné zloženie a novú podmanivo sviežu parfumáciu. Výsledkom úpravy vlasov je vo finále nielen dokonalý účes a vyzdvihnutie jeho krásy, ale aj príjemná vôňa, ktorá dodáva celkovému stylingu profesionálny efekt.

FOTO: Riaditeľ spoločnosti HairCare Professionals, s.r.o. a nová Wella tvár LINA MAYER.

Archívny článok