Čistiaca pena Saforelle – extra jemná k pokožke pri očiste aj holení

Stať sa hviezdou pláže znamená mať nohy aj oblasť bikín bez jediného chĺpka. Depilácia a holenie však dokážu poriadne potrápiť. Začervenanie, svrbenie, pálenie, či drobné vyrážky na pokožke po týchto skrášľovacích procedúrach sú nepríjemné a vyzerajú odstrašujúco.

Ak sa tomu chcete vyhnúť, použite pri holení namiesto klasického sprchového gélu či mydla čistiacu penu Saforelle 250 ml. Má jemnú penovú štruktúru, takže minimalizuje trenie prípravku o citlivú pokožku. Obsahuje extrakt z lopúcha väčšiehoantialergén alantoín, ktoré zmierňujú pocit pálenia a svrbenia, pokožku upokoja a dokonale čistá sa budete cítiť aj bez bolestivého dráždenia senzitívnych partií. Oceníte ju aj pri každodennej očiste po uštipnutí hmyzom, ak trpíte hemoroidmi alebo sú vaše intímne partie vystavené gynekologickým zápalom a podráždeniu z letných radovánok v bazéne. Pre odstránenie podráždenia a nastolenie pocitu maximálnej pohody môžete na podráždené zóny aplikovať aj krém Saforelle 50 ml.

Veľmi obľúbenými sú počas leta aj jemný gél Saforelle na každodennú intímnu hygienu a vlhčené obrúsky Saforelle pre expresnú očistu aj na cestách za letnými dobrodružstvami. Aj pre šik Francúzky sú prípravky Saforelle číslom 1 pri výbere prípravkov na  intímnu hygienu. Kúpite ich výlučne v lekárni. Vyskúšajte Saforelle aj vy!

 www.saforelle.sk