Opasok ako dokonalý módny doplnok

Pôvodne opasok slúžil len na to, aby držal odev na svojom mieste, poprípade, aby sa pomocou neho prispôsobila veľkosť odevu. Dnes má ambíciu stať sa top módnym doplnkom, ktorý bude horúcim trendom na nadchádzajúcu sezónu. Ako ho nosiť a aké sú jeho najväčšie benefity?

 

Ozvláštnite svoj outfit
Opasok má hneď niekoľko veľmi pozitívnych vlastností. Stačí vám aj jeden kúsok oblečenia a pomocou rôznych opaskov ich dokážete premeniť na úplne odlišné outfity. Predstavte si jednoduché šaty, ktoré prepášete decentným opaskom, vznikne komplet vhodný do kancelárie. Keď ho však vymeníte za výrazný kúsok v metalických odtieňoch, úplne pokojne sa môžete vybrať na párty.

Nezvyčajný šperk
Zdobené retiazky, štrasové opasky sa ukazujú ako veľký trend nadchádzajúceho obdobia. Dokážu aj obyčajný kúsok z vášho šatníka premeniť na niečo výnimočné. Najmä v kombinácii z vysokými džínsami a bielym crop topom vyzerajú úplne jedinečne.

Zvýraznite pás
Nadčasovou a nesmrteľnou ostáva kombinácia sukne s blúzou, ktorá je doplnená opaskom. Takto zvolený outfit dokáže zázraky na počkanie! Pomocou opaska nádherne zvýrazníte pás a vhodne zvolenou sukňou (napríklad v A-čkovom strihu) docielite vysnívanú siluetu v tvare presýpacích hodín. Je to efektné, lichotivé a vhodné na každú príležitosť.

Zdroj: AVE
Foto: pinterest