Svet fashion je neúprosný: Evelyn verzus blogerka roka-kto vyhral súboj?

Obe sa obliekajú a vyzliekajú o dušu. Reč je o komičke Evelyn, ktorú preslávilo nesmrteľné video „Kuny“ a už v októbri sa chystá odpáliť autorký sitcom. Linda Adamčíková je zas (nielen) fashion blogerka, ktorá strieda jeden outfit za druhým. Navyše tento rok získala titul Blogerka roka. Spolu sa stretli na evente online obchodu s módou ZOOT.sk a rovno sa pustili do boja. Samozrejme priateľského a skôr pre pobavenie publika ako z nevraživosti. Ich úlohou bolo za časový limit na seba navliecť čo najviac kúskov oblečenia. Kto vyhral?

Autentické je pekné

Zdalo by sa, že s blogerkami sa roztrhlo vrece. Rovnako by sa mohlo zdať, že zaplavili celý internet. Pred pár rokmi to bol veľký boom, dnes už štandart. Prebehli aj nejaké bitvy medzi fashion blogerkami a fashion redaktorkami. Dnes sa šušká, že blogerky sú na ústupe, ale u nás na Slovensku to tak zatiaľ nevyzerá. Linda Adamčíková, v našich zemepisných šírkach dokonca vyhrala súťaž Blogerka roka. Z moje osobnej skúsenosti môžem povedať, že sláva je vôbec nestúpla do hlavy a pôsobí ako milé a skromné dievča. Jej úspech pravdepodobne tkvie v tom, že do popredia dáva autenticitu: ,,Fotky sa snažím robiť čo najviac prirodzené, neretušujem ich, iba sa hrám so svetlo a odleskami. Podľa mňa je práve to poslanie blogu, aby svojou prirodzenosťou konkuroval nalešteným lifestylovým magazínom“.

Nezabudnuteľné „Kuny“

Niekedy stačí málo. A to najmä ak je to málo vtipné a iné ako čokoľvek iné. Žiarivým príkladom je Evelyn Kramerová. Mladá žena s neopakovateľným a bezprostredným humorom a štýlom. Do povedomia nás všetkých sa dostala vďaka krátkym, ale dôvtipným videám, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach. Okrem toho, že Evelyn chystá autorský sitcom holduje aj móde. Dokáže sa obliecť inšpiratívne a to aj napriek tomu, že nie j veľkosť 36. O to je to sympatickejšie.

Kto toho na seba navliekol viac

Obe tieto obdivuhodné dámy sa stretli na akcii online obchodu s módou ZOOT.sk v petržalskom Monsters caffee and bar. Atmosféru svojími stand-upkami rozprúdila Lujza Schrameková. ZOOT predstavil svoju novú stránku v slovenčine aj svoj cieľ-byť jednotkou na trhu vo svojom obore. Evelyn a Linda sa pustili do súboja, kde mali stihnúť na seba v časovom limite jedna minúta nahádzať čo najviac oblečenie. Vyhrala Evely aj keď jeden z jej kúskov outfitu tvoril aj vešiak 😉

zdroj foto: lapkinn.com, zoot.sk