Cíťte sa ako ,,kráľovná“ vo fitku

FITKO

Ženy sa chcú cítiť príťažlivo a žensky takmer v každej situácii. No spojenie fitnesscentrum a vyzerať trendy vám nejde dokopy? My vás o tom presvedčíme.

Byť zdravá a spokojná vo svojom vlastnom tele je beh na dlhé trate. Dôležité je uvedomiť si, že sa to nedá dosiahnuť len tak. Chce to zamyslieť sa, čo je človek pre to ochotný spraviť. Niektoré ženy majú mylnú predstavu o tom ako to tam funguje. Nie je to len o spotených tričkách, tvári bez make upu a vlasoch, ktoré vyzerajú tak ako keď sa ráno zobudíte. V súčasnosti je ,,v móde“ navštevovať finesscentrá, mať vlastného trénera, chodiť štýlovo športovo oblečená a robiť ,,selfiečka“ o sto šesť. No ak patríte k tým, ktoré tam chodia hlavne kvôli sebe aby ste sa cítili fit a zdravo môžete to všetko spojiť. Štýlovo viete vyzerať aj cetsou do fitnesscentra, ako sa vraví nikdy neviete kedy stretnete toho pravého. Pekné oblečenie vám pridá nielen na lepšom pocite, ale aj na zdravom ženskom sebavedomí, ktorý muži majú tak radi.

serena

Jing&Jang
Alebo inak povedané čierna a biela, večné spojenie, ktoré k sebe vždy jednoducho ladí. Tieto dve farby sú ako muž a žena, ktorí k sebe patria a nik ich nerozdelí. Rovnako je to aj v móde. Poznáte snáď prípad kedy k sebe neladili? My nie a v športových kúskoch to ani nie je inak.

Zažiarte
Milujete farby dámy? Nebojte sa ich. Nemusíte len vy sledovať ikony, vy sami môžete byť módnou ikonou a prísť s niečím novým, či už ladením farieb, materiálov alebo samotných kúskov. Prečo nebyť originál? Pustite sa do kombinácii, ktoré by ste pred tým možno neskúsili. Hlavne v športových kúskoch je veľká možnosť s a stým vyhrať od neónových po pastelové farby.

Selena Gomez vie ako na to
Mladá hviezdička, z ktorej vyrástla žena s vkusom a citom pre módu. Skúste sa inšpirovať, kúskami, ktoré predviedla a možno začnete chodiť do fitka ešte s väčšou chuťou.

Pripravila AVE
Fotky Seleny Gomez zdroj: www.pinterest.com, https://www.zoot.sk/, www.asos.com, www.answear.sk