RADOSTNÉ VIANOCE S F&F Kids

Na najkrajšie sviatky roka sa najviac tešia tí najmenšíí. Aby boli zábava a prekvapenia synonymom decembrovej nálady, okrem klasických darčekov je tu množstvo drobností, ktoré zaručene vykúzlia veselú atmosféru.

F&F Kids predstavujeelegantnúa zároveň hravúdetskú kolekciu, ktorú britský módny návrhári pripravili pre obdobie Vianoc 2015.

Huňaté pleteniny, umelé kožušiny a efektívne vrstvenie zaručia malým-veľkým slečnám potrebnú dávku hrejivéhopohodlia a šik elegancie. Trblietky a flitre zase dodajú iskru každému, starostlivo pripravenémuoutfituna vianočnývečierok.

Mladí páni nepochybne oceniaslávnostnejšie sako, či nohavice s pohodlným strihom, ktoré súzárukou úspechu a nevyhnutnou klasikou vkaždom veku. V neformálnom šatníku by tento rok nemali chýbať vzorované jednofarebné pleteniny a svetre s nórskym vzorom, ktoré sú navyšehorúcim kandidátom na favorita celej zimnej sezóny.

Pre všetky “ratolesti”je na výber množstvopletených kúskovs hravou potlačou obľúbených rozprávkových hrdinov, či klasickými vianočnými motívmi– červené odtienepredievčatá, modré farbypre chlapcov. Skvelý dojem urobia určite aj domáce papuče vo vtipnom sviatočnom prevedení.

To všetko a ešte viac na vás čaká v predajniach F&F Kids exkluzívne v obchodnej sieti TESCO.