Pohľad mužov na módu (ženu)

Kult krásy. Kult dokonalosti. Vychudnuté modelky, vyretušované tváre, dokonalé ženy. Bez ohľadu na ich vek. O tom aký to má vplyv na ženy sa viedli dlhé diskusie. Niektoré začnú trpieť utkvelou predstavou, že sú pri tele a začnú svoje telo týrať diétami. Alebo prestanú jesť úplne a nezačnú ani keď im trčia už všetky kosti. Druhé sú ochotné vyskúšať akúkoľvek procedúru len aby mali plnšie pery, štíhlejší pás, väčšie prsia. 

Ako s tým súvisia muži? Nevyhnutne to na nich musí vplývať tiež. Záplava dokonalosti. Je veľmi ťažké sa v takomto prípade čudovať, že sa mu váš najnovší úlovok zo sekáča ani len trochu nepáči. Dá sa to zmeniť?

 

Poprosím podpätky

Už ste si všimli ako na ne muži reagujú? Fungujú do značnej miery ako hypnotizačný prostriedok. Paradoxom je, že to v minulosti boli práve oni, kto ich nosil. Nežnejšie pohlavie sa k nim pridalo až neskôr. Áno je pravda, že predlžujú nohu a rovnako je pravda, že ju zoštíhľujú. Celkovo z ich pohľadu naše šance určite vďaka nim môžu stúpnuť. Na druhej strane sú pre mnohé z nás nepohodlné a o zdravotných faktoroch asi ani netreba hovoriť. Ale mužom sa páčia a my sa chceme páčiť mužom. Preto z času na čas trpíme. Alebo vzdorujeme. Dáme si pohodlné a trendy (!!!) botasky, mokasíny, baleríny a odrazu môžeme s aj s vetrom o preteky bežať!

 

XS

Obtiahnuté šaty, tričko, rifle, svetrík, čokoľvek. Len nech sú vidieť krivky. Over size je mužmi rovnako zatracovaný ako mrkváče, nohavice tureckého strihu alebo šaty do A. Skrátka nemajú radi mačku vo vreci. A tiež nie vždy rozumejú móde. Ale my jej rozumieme. Robí nám radosť. Preto nie je dôvod nedať si na seba pohodlný sveter, ktorý vyzerá, že nám je minimálne o 3 čísla väčší. No a? Anna Wintour by z neho bola určite nadšená.

 

Mini a maxi

To je presne podľa ich gusta. Minimálna dĺžka sukne a maximálne hlboký výstrih. Dráždi ich to, láka ich to. Ako osu med. Jednoducho si nemôžu pomôcť. Ich pohľad na vyzývavo oblečenej žene spočinie aj keby im práve niekto ponúkal milión. Z času na čas nám pohľad muža urobí rovnako dobre ako najnovší kúsok v našom šatníku. Budha to povedal jasne- zlatá stredná cesta. Z času na čas stojí za to, dať si na seba niečo sexy rovnako ako si dať niečo pohodlné alebo trendy a to aj na úkor mužských pohľadov.

 

Zdroj:beccaonafuye.blogspot.com, followpics.co dolcewitafashion.com, sixfeetfromtheedge.com http://www.teenvogue.com, nicolethedressupdoll.blogspot.com, www.stylebydeni.com http://www.stylebydeni.com/2013/06/whats-your-shoe-personality.html