Vyzdobená Veľká noc

Inšpirácia – Matějovský

Veľkonočné sviatky môžeme tento rok opäť tráviť so svojimi blízkymi, už bez protipandemických opatrení. Ako strávite Veľkú noc vy?

 

V súčasnosti sa už mnohé veľkonočné zvyky väčšinou v rodinách nedodržiavajú, tieto sviatky sú skôr príležitosťou na rodinné návštevy či oddych. Či už šibačov čakáte alebo sviatky trávite len sami doma, veľkonočná výzdoba skrášli každý domov.

Inšpirácia – Matějovský

Klasikou sú vajíčka v rôznych podobách, zajačiky, kuriatka a rozličné jarné kvietky. „Pri sviatočnej výzdobe nezabudnite ani na textílie s veľkonočným motívom.  Príkladom je naša pestrofarebná obliečka na vankúš Quincy s kvietkami a zajačikmi. Je zo 100% bavlny, v úprave Deluxe a precízne detaily je na nej vidieť vďaka najmodernejšej digitálnej tlačovej technológii. Aj po mnohých praniach farby zostanú ako nové, takže vydrží mnoho rokov,“ ponúka tip Kateřina Vařechová, riaditeľka spoločnosti Matějovský, tradičnej českej značky posteľných obliečok a bytového textilu.

Veľkonočne si vyzdobte aj stôl. Skvelým tipom sú prestierania z materiálu PVC Frontlit, ktorý má dlhú životnosť a nenáročnú údržbu. Po zašpinení ho stačí utrieť vlhkou handričkou a opäť položiť na stôl, čo je pri veľkonočných návštevách veľmi praktické.

Zdroj: Katka M.
Zdroj foto:
Matějovský