Outfit pre pánov na Silvestrovskú večeru

Už čoskoro sa rozlúčime so starým rokom. Niekto zostane doma pri sledovaní televízie. Iní sa vyberú na bujarú zábavu s priateľmi.
Hoci sa tento sviatok preceňuje, niektorí ľudia už v októbri plánujú, kde ho strávia. Netreba sa však stresovať, Nový rok je deň ako každý iný, a ak ho chcete mať bez úrazu a zlej nálady, treba si ho starostlivo naplánovať. Ako sa obliecť a čo robiť pár hodín pred začiatkom?

Hlavne nemajte veľké očakávania! Veď tento deň naozaj nemusí byť až taký zábavný, skôr naopak, často skončí jednou veľkou katastrofou :), preto sa nedajte uniesť veľkými predstavami o veľkolepej zábave, sklamanie bude o to menšie

Je dôležité vedieť, kam sa na oslavu Nového roka chystáte,  ak ste na horách, postačí flanelová košeľa a rifle, u kamaráta v klube si pokojne nasaďte králičie uši a do nóbl reštaurácie zvoľte slávnostnejšie oblečenie.

Silvestrovská večera by mala byť o príjemnej atmosfére. Páni a chlapci môžu byť pokojne v elegantnej tmavomodrej či bordovej a vychutnať si sviatočné maškrty v pohode.

Silvester - outfit pre pánov