Pripravte sa na vianočné pečenie

Trstinový cukor KARAMELOVÝ  – výrobok obsahuje trstinový cukor, 4,8%Trtinovy_cukor_karamelovy_ karamelového prášku a prírodnú arómu. Pomôže pri príprave lahodných karamelových krémov a náplní, na ochutenie nápojov, jogurtov alebo tvarohu.

Vanilkova_pasta_

Vanilková pasta Bourbon – kombinácia vanilkového extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým strukom. Výsledkom je zamatovo jemná vanilková pasta, ktorej chuť je jemne sladkastá a vôňa veľmi intenzívna. Určite poteší aj jej komfortné a jednoduché dávkovanie, o ktoré sa postará́ balenie v praktickej tube.

 

Ak neviete odolať marcipánovým zákuskom, nováPoleva_v_prasku_marcipanova_ Poleva od Dr. Oetker vo vašich kuchyniach rozhodne nesmie chýbať. Poleva je vo výsledku krásne hladká a lesklá, ideálna na všetky typy zákuskov. Výborne sa hodí nielen na torty, ale aj na rôzne cukrovinky, koláče, bábovky či krémové rezy.

 

orieškový nugát
ArtPro Normalized PDF

Dr. Oetker si pre vás tieto Vianoce pripravil niečo naozaj výnimočné – prémiový Orieškový nugát! Jeho všestranné využitie si jednoducho zamilujete. Jedná sa o prémiový sezónny výrobok vysokej kvality s obsahom 30% lieskových orieškov. Obzvlášť vás poteší jeho praktické balenie.