Tradične, ale zdravšie varíme na Veľkú noc! Ako na to?

Akcia na 1. apríla, ale nie je to prvoaprílový žart. Na Veľkú noc sa dajú variť tradičné jedlá, no nemusia byť mastné, ťažké a nezdravé. Stačí použiť iné, alternatívne a zdravšie suroviny a váš veľkonočný šalát, či koláč môže byť omnoho zdravší, vhodnejší pre váš organizmus. Tak príďte, uvidíte sami. V Poluse vám dáme ochutnať skvelé a zdravé dobroty!

Čakáme vás už najbližšiu stredu  1. apríla v Polus City Center, v škole varenia  na 1. poschodí v čase od 14:00 do 18:00.

DEŇ RADOSTI, teda deň otvorených  dverí v škole varenia v Poluse bude akcia, kde vás zabavíme spolu s moderátorkou Zuzkou Vačkovou, ktorá je zároveň lektorkou varenia v našej škole. Prevedieme vás školou, ponúkneme ochutnávky tradičných veľkonočných receptov, uvarených a upečenýchtak trochu netradične. Uvítajú vás a navaria  vám lektorky varenia Silvia Horecká, nutričná špecialistka, odborníčka na makrobiotiku a delenú stravua Janka Trebulová, výživová poradkyňa a lektorka varenia. Skutočný majster vo svojom fachu Ronald Póda vám predvedie, ako krásne si môžete ozdobiť veľkonočné misy a ako sa robíCarving fruit  – vyrezávanie do ovocia a zeleniny. Poradíme vám tiež, ako sa orientovať v ponuke kurzov školy varenia a ako si správne vybrať lektora či tému.

Jednoducho, tešíme sa na vás!  www.polus.sk